Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای مرکزی موتلفه گفت: موتلفه اسلامی با کار برای خداوند و همچنین تحمل شرایط دشوار دوران مبارزه با طاغوت، آزموده شد و همچنین شهدای موتلفه الگویی برای جوانان همه ادوار و سرمشق حرکت های مومنانه و جهادی در مسیر تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب هستند.

احمد علی مقدم عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با خبرنگار برنا، در رابطه با پنجاه و هفتمین سالگرد گرامیداشت شهدای حزب موتلفه اسلامی، گفت: ۲۶ خرداد سال 44 سالروز شهادت 4 تن از شهدای مؤتلفه اسلامی به دست رژیم سفاک و جنایتکار شاهنشاهی است لذا این روز، نماد مقاومت و ایستادگی اعضای این حزب و روز شهدای موتلفه اسلامی است که باید با جهاد تبیین ویژگی ها و سیره این جوانان مومن و ولایتمدار را برای نسل امروز بازگو کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر حزب موتلفه اسلامی استان کرمان ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهدای موتلفه اسلامی، افزود: پس از اعدام انقلابی حسنعلی منصور، دادگاه رژیم پهلوی برای چهار تن از اعضای اصلی حزب موتلفه اسلامی از جمله شهیدان: امانی، بخارایی، نیک نژاد و صفار هرندی، حکم اعدام صادر کرد و این شهدای گرانقدر جان خود را فدا کردند اما حاضر به سازش با دشمنان اسلام نشدند.

 این فعال سیاسی گفت: حزب  موتلفه از همان ابتدا با نظر و دست مبارک حضرت امام (ره)تشکیل شد و همواره مطیع محض ولی فقیه زمان بوده و هست و هیچ گاه تک روی نکردند و هر جا که نیاز بود این حزب، شهدایی را تقدیم اسلام کرد برای اینکه تا ابد، این شهدا الگوی جوانان ما باشند و از آنها درس بگیرند که می شود در دوران حکومت ظلمت و بی دینی و حاکمان فاسد و دین ستیز همواره  در راه خدا و مطیع ولی فقیه زمان بوده و برای خدا در این راه جانفشانی کرد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی بیان کرد: همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند: موتلفه اسلامی با کار برای خداوند و همچنین تحمل شرایط دشوار دوران مبارزه با طاغوت، آزموده شد و همچنین شهدای موتلفه الگویی برای جوانان همه ادوار و سرمشق حرکت های مومنانه و جهادی در مسیر تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب هستند.

وی با برشمردن ویژگی های شهدا و اشاره به مقام شامخ شهدای گرانقدر موتلفه، تصریح کرد: این چهار شهید شاخص موتلفه دارای ویژگی و خصوصیات ارزشمندی بودند مثلا شهید محمد صادق امانی که از کسبه بازار تهران بود بنابر بر نقل حاج مهدی عراقی: «خود یک مجتهد بود و قریب 6 هزار حدیث از حفظ بود و مربی اخلاق بود، درس اخلاق داشت، بچه های زیادی از شاگردانش بودند که روزهای جمعه بخصوص به آنها درس اخلاق می داد» لذا این شهدا فقط مبارز و شجاع نبودند بلکه معلم اخلاق نیز بودند.

مقدم با اشاره به اینکه بسیاری از جرقه های حرکت های انقلابی موتلفه به تاسی از شهید نواب صفوی شکل گرفت، عنوان کرد: شهید بهشتی که خود نیز عضو حزب موتلفه بود، می‌گوید: ما راست‌قامتان جاودانه تاریخ خواهیم ماند چراکه این قدرت و قوت را از فلسفه شهادت گرفته است بنابراین این شهدا مصداق عینی چراغ هدایت در دل ظلمات بودند که مسیر و راه را به مردم نشان دادند.

 وی مطرح کرد: مقام معظم رهبری در باره منزلت این شهیدان می فرمایند: «این شهدای چهارگانه شاید این تعبیر درباره آنها درست باشد که بگوئیم: نورالله فی ظلمات الارض، این شهدای چهارگانه حقیقتاً در دوران ظلمات نور خدا بودند که درخشیدند، فضا و دلها را روشن کردند، راه را به خیلی ها نشان دادند» به هرحال اینها ستارگان و برجستگانی بودند که در راه خدا رفتند.

وی با بیان اینکه تفکر شهادت و شجاعت بدون ذره ای ترس احیاگر جامعه است، گفت: این شهدا جوانانی بودند که ضمن داشتن ایمان و تقوا، دشمن شناس نیز بودند و در دوران سیطره کفر و استکبار بر جهان و ظلم مسلط بر مردم ایران، سبب حاکمیت اسلام شدند لذا شهادت این شهدای شاخص موتلفه در زمان اختناق و ظلمت شدید پهلوی، یادآور فراموش نشدن فضیلت ها و ارزش ها است چراکه شهادت یک  تفکر و جریان پایدار است و فرهنگ جهاد بدون شهادت بی‌معنا است.

مقدم با اشاره به سابقه درخشان حزب موتلفه اسلامی در مبارزات انقلابی و وفاداری به نظام، اذعان کرد: صیانت و ترویج فرهنگ شهادت رمز اقتدار در برابر دشمن و پیروزی اسلام است و حزب موتلفه اسلامی به عنوان یکی از لشکرهای سیاسی و انقلابی مستحکم نظام است که دشمن نتوانست آن را از مسیر و اهداف خود، منحرف و یا مصادره به مطلوب کند بطوریکه چهار شهید شاخص این حزب، پیشگامان جهاد و شهادت بودند.

دبیر حزب موتلفه اسلامی استان کرمان افزود: مقام معظم رهبری در رابطه با شهدای موتلفه اسلامی گفتند:« شهدا شجاع‌ترین و برترین انسان‌ها هستند؛ اما این شهادت با آن شهادتی که در انزوا، در عزلت، در حالت رعب، در حالت تنهایی و فشار و هجوم وسوسه‌های دشمن و انواع و اقسام موانع راه خدا اتفاق می‌افتد، پیش خدای متعال فرق دارد، شباهت آن شهادت به شهادت اصحاب امام حسین(ع)، بیشتر است» لذا این عزیزان در راه اعتلای دین مقدس اسلام و استقرار نظام اسلامی به مقام رفیع شهادت نایل آمدند.

وی تشریح کرد: به گفته شهید آیت الله بهشتی: «مردمی کردن حرکت انقلاب، نتیجه کار موتلفه اسلامی بود» بنابراین اعضای حزب موتلفه اسلامی از همان ابتدا همگی سرباز نهضت امام خمینی(ره) و مقتدای بی‌چون و چرای رهبری و همراه همیشگی علما، مراجع عظام و روحانیت مبارز و متعهد بوده اند که در دفاع از حریم ولایت ذره‌ای تردید نداشته و ندارند و عاشق خدمت به انقلاب و نظام هستند و تقدیم 172 شهید به انقلاب، در طول مبارزات قبل از انقلاب و بعد از آن و همچنین زمان جنگ تحمیلی، نشان دهنده نقش پررنگ حزب  مؤتلفه اسلامی در پیروزی این انقلاب است.

دبیرجبهه پیروان خط امام و رهبری استان کرمان با بیان اینکه شهدای شاخص موتلفه اسلامی بیانگر مقدس بودن اهداف و مسیر این حزب هستند، خاطر نشان کرد: حزب موتلفه اسلامی با سابقه و خاستگاه مسجد و تفکر بسیجی با نظر علما به عنوان پرچمدار انقلاب در مبارزه با استبداد و طاغوت و همچنین اجرای گفتمان انقلاب اسلامی به‌ویژه در گام دوم انقلاب پیشگام بوده است تا به سهم خود و با یاری خدواند، زمینه ساز حاکمیت جهانی اسلام و حیات طیبه به امامت حضرت ولی عصر(عج) باشد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نواب صفوی موتلفه اسلامی حزب موتلفه اسلامی شهدای موتلفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۸۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد

ایسنا/مازندران نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: مهم‌تر از شهادت، فرهنگ شهادت است و دشمن از فرهنگ شهادت هراس دارد.

آیت الله محمدباقر محمدی لائینی امروز در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان مازندران اظهار کرد: بهترین انتقام از دشمن این است که فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه زنده کنیم و جامعه باید به یک جامعه شهید خیز تبدیل شود.

یوسف نوری استاندار مازندران نیز با تاکید بر اینکه نباید خانواده ایثارگر بیکار داشته باشیم، گفت: درصد ایثارگری این عزیزان را باید شرکت‌های دولتی و غیردولتی احساس کنند.

وی با اشاره به اینکه مشکلات شهرستانی باید در شهرستان حل شود و در این جلسات مطرح نشود، افزود: خانواده ایثارگران نباید فاقد مسکن باشند اگر مشکل زمین وجود دارد در سطح شهرستانی پیگیری شود.

استاندار مازندران ذکر کرد: باید از روش‌های نوین برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کرد و همه دستگاه‌های اجرایی باید پای کار باشند.

سعید کهنسال مدیرکل بنیاد شهید مازندران نیز با بیان اینکه مصوبات ۱۱ جلسه شورای قبلی انجام شده است، گفت: نخبگان ایثارگر به عنوان پیشگامان این عرصه فعالیت می‌کنند.

وی افزود: ۵ سرود با محوریت شهدای بومی منطقه در حال آماده سازی است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران خاطرنشان کرد: تشکیل دبیرخانه کنگره شهدای «غریب در اسارت» در شهریور ماه برگزار می‌شود.

کهنسال تصریح کرد: ۸۱ درصد از گلزار شهدای مازندران ساماندهی نشدند که مصوب شد اداره کل امور شهری و روستایی حمایت لازم را در ساماندهی گلزار شهدا داشته باشند.

سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا نیز با اشاره به اینکه ۲۲ کمیته برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح استان مازندران داریم، اظهار کرد: ۵۵ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت فیلم سینمایی اختصاص یافت.

او یادآور شد: نمایش هنری «فصل شیدایی» با بازیگری ۱۰۰ نفر در دو منطقه مازندران برگزار خواهد شد.

فرمانده سپاه کربلا مازندران ذکر کرد: ۱۰ هزار و ۴۰۰ تابلو فرش از شهدای مازندران طراحی شده است که در کنگره شهدای مازندران رونمایی و به خانواده‌ها اهداء می‌شود.

هادی ابراهیمی مدیرکل صدا و سیمای مازندران نیز حفظ راه شهدا را وظیفه همه دانست و گفت: اگر دفاع مقدس را درست روایت کنیم، اثرات آن ماندگار می‌شود.

ابراهیمی افزود: دشمن تلاش کرد تا مجاهدت‌های دوران دفاع مقدس فراموش شود و صدا و سیما به عنوان اثرگذارترین عرصه فرهنگی در راستای ترویج معارف و مفاهیم دفاع مقدس، از هیچ تلاشی دریغ نکرده است.

مدیرکل صدا و سیمای مازندران تاکید کرد: استان مازندران باید به عنوان پایتخت یادواره‌های شهدا نام گذاری شود.

وی با اعلام اینکه در سال گذشته بیش از ۸ هزار برنامه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار کردیم، بیان کرد: بیش از هزار خبر مکتوب در قالب مصاحبه منتشر شد و در رادیو بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ دقیقه برنامه اجرا شد.

مرتضی ساداتی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران نیز با اعلام اینکه طی تفاهم نامه‌ای با بنیاد شهید استان مازندران دوره‌های اموزشی در دو گروه حامیان سلامت(ویژه مراقبین جانبازان) و سالمندیار ( ویژه مراقبین والدین شهدا) توسط این نهاد انقلابی انجام شد، اظهار کرد: این آموزش‌ها با سرفصل‌های فعالیت بدنی، سلامت روان و تغذیه با محوریت سالمندی به مدت ۸ ساعت در روز در شهرستان‌های بهشهر، ساری، بابلسر، محموداباد، نوشهر و تنکابن برگزار شد.

وی افزود: همچنین دوره ویژه پزشکان پایش سلامت بنیاد شهید در دو مرحله با عناوین زخم بستر، خود مراقبتی، اختلالات شنوایی، اختلالات شناختی و اختلالات ادراری به مدت ۸ ساعت در هر روز در شهرستان ساری برگزار شد.

به گفته معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران، مجموع آموزش دیدگان توسط جهاددانشگاهی نزدیک به ۵۰۰ نفر بوده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری یادواره شهدای طلبه و فرهنگی در شهر خرو
  • شهدای روحانی الگوی مجاهد تبیین محسوب می‌شوند
  • تشییع و خاکسپاری مادر شهید ایزدیان در مسجدسلیمان+فیلم
  • تشییع و خاکسپاری پیکر شهید رنجنوش، هم اکنون در همدان
  • یک مرزبانان در بانه به شهادت رسید
  • تشییع و خاکسپاری پیکر شهید رنجنوش، دقایقی دیگر در همدان
  • مالکیت کامل اردوگاه الزهرا باید به البرز بازگردد
  • شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود
  • شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی بود
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد